Meer resultaten voor plugins

 
plugins
Plug-in Wikipedia.
Een plug-in kan bestaan uit een zelfstandig programma, een dynamic-link library, een script of elke andere vorm. Vaak zijn de plug-ins opgeslagen in de map die ook plugin of plugins heet. Webbrowsers gebruiken plug-ins om speciale informatie op een site te kunnen laten zien zoals QuickTime videobeelden, 3D VRML beelden, en flashanimaties via Adobe Flash Player.
Eenvoudig implementeren met onze plugins Buckaroo.
Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op de Buckaroo website.
WordPress Plugins WordPress.org Nederlands.
Ontdek zelf hoe je je eigen plugin op WordPress.org kunt plaatsen. Creëer een plugin. Het maken van een plugin is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Lees het Plugin Developer Handbook om alles te leren over het ontwikkelen van plugins voor WordPress.
Wat is het verschil tussen een widget en een plugin?
Plugins zijn geprogrammeerd met de programmeertaal PHP, en er wordt vaak gezegd: daar is wel een plugin voor te vinden. Er zijn namelijk duizenden plugins beschikbaar voor WordPress, zowel gratis als betaalde plugins, gemaakt voor en door gebruikers van WordPress.
plugins Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: plugins DE plugins ES plugins FR. Vertalingen plugins ENNL. We hebben geen vertalingen voor plugins in Engels Nederlands.
Plugin gecategoriseerd als populairst WordPress.org Nederlands.
6.623 aantal beoordelingen. Geen installatie nodig! Je hebt alleen een SSL certificaat nodig, en deze plugin doet de. Really Simple Plugins 5 miljoen actieve installaties Getest met 5.6.2 1 week geleden bijgewerkt. Contactformulier door WPForms Drag Drop formulier maker voor WordPress. 8.623 aantal beoordelingen. The best WordPress contact form plugin. Drag Drop online form builder that helps you. WPForms 4 miljoen actieve installaties Getest met 5.6.2 2 weken geleden bijgewerkt. Wordfence Security Firewall Malware Scan. 3.663 aantal beoordelingen.
Plugins Pronamic.
Pronamic haalt het optimale resultaat uit WordPress websites en online marketingcampagnes. Meer over online marketing. Pronamic is al jarenlang WordPress specialist. Maak kennis met onze WordPress plugins. Profiteer van deze handige plugins. Maak kennis met de 1 betaaloplossing voor WordPress.
E-commerce plugins voor uw webwinkel MultiSafepay.
Voor e-commerce platforms. Download onze e-commerce plugins. Gebruik onze professionele plugins en start vandaag nog met uw webshop. Kosten per transactie. Verminder uitgaven met onze scherpe tarieven. Vraag een gratis offerte aan en ontdek direct hoeveel u kunt besparen. Gratis offerte aanvragen.

Contacteer ons