Resultaten voor kassasysteem

 
kassasysteem
Kassasysteem retail software voor je winkel én je webshop Tilroy.
Tilroy is specialist in online kassa E-Commerce software voor winkels en groothandels uit de non-foodsector. De omnichannel oplossingen van Tilroy bieden retailers en wholesalers de mogelijkheid om hun klanten zowel offline als online een moderne en geïntegreerde service te bieden. Onze systemen worden gebruikt door retailers met één winkel tot winkelketens, zowel nationaal als internationaal.
kassa winkel - Een kassa die je klanten herkent, begrijpt en beloont.
We hebben een uitgebreid gamma met alle nodige hardware om tot een compleet point of sale systeem te komen. Kan Tilroy integreren met mijn ERP-systeem? Dan bekijken we hoe we Tilroy daaraan kunnen koppelen. Dit is altijd mogelijk maar vraagt vaak wat developmentwerk. We bezorgen je eerst een correcte offerte voor we verdergaan. Is het mogelijk om Tilroy in werking te zien? In ons kantoor te Aartselaar beschikken wij over een demo winkelomgeving waarin we alle verkoopsituaties alsook het online klantengedrag realistisch kunnen weergeven. Maak hier een afspraak voor een live demo of contacteer ons op het nummer: 32 0 3 820 17 56. De afspraak kan ook bij jou in de winkel doorgaan of in onze online meetingroom. Wil je Tilroy eerst uitproberen? Vraag dan nu een demo aan. Wil je Tilroy eens in actie zien? Plan mijn demo. Tilroy is specialist in online kassa E-Commerce software voor winkels en groothandels uit de non-foodsector. De omnichannel oplossingen van Tilroy bieden retailers en wholesalers de mogelijkheid om hun klanten zowel offline als online een moderne en geïntegreerde service te bieden. Onze systemen worden gebruikt door retailers met één winkel tot winkelketens, zowel nationaal als internationaal.
POS en webshop in één voor retail Omnichannel retail software Tilroy.
Gemakkelijk te integreren. Met tal van online marketing tools, BI software, boekhouding en social media platformen. Ook maatwerk mogelijk. Werk waar je wil. Tilroy draait in de cloud. Je kan van eender waar werken en je winkel opvolgen. Geen software of server nodig. Updates gebeuren vanop afstand. Altijd support voor je klaar. Onze vriendelijke consultants staan tussen de bedrijfsuren altijd voor je klaar en doen er alles aan om je snel uit de nood te helpen. Alle betaalmiddelen mogelijk. Laat klanten met kaart of via QR-code betalen in webshop en winkel. Werkt met Mollie, Ogone, Atos, CCV en Payconiq. Een technische panne? Met onze offline module kan je gewoon blijven afrekenen. Alle kansen om te groeien. Als SAAS-product is Tilroy gemakkelijk schaalbaar. Een nieuwe winkel, pop-up store of kassa toevoegen, is snel gebeurd.
Kassasysteem retail software voor je winkel én je webshop Tilroy.
Tilroy is specialist in online kassa E-Commerce software voor winkels en groothandels uit de non-foodsector. De omnichannel oplossingen van Tilroy bieden retailers en wholesalers de mogelijkheid om hun klanten zowel offline als online een moderne en geïntegreerde service te bieden. Onze systemen worden gebruikt door retailers met één winkel tot winkelketens, zowel nationaal als internationaal.
Kassasysteem retail software voor je winkel én je webshop Tilroy.
Tilroy Dijkstraat 6 2630 Aartselaar 32 038201756. Hoe starten met Tilroy? Plan je demo. Wat is Omnichannel? Wat is Omnichannel Loyalty? Retail Marketing Stack. Wat is Omnichannel? Wat is Omnichannel Loyalty? Retail Marketing Stack. Wat is Omnichannel? Wat is Omnichannel Loyalty? Retail Marketing Stack. Elke retailer omnichannel. Kassasysteem retail software met één centraal beheer voor winkel en webshop. Zet de eerste stap. Elke retailer Omnichannel. Kassasysteem retail software met één centraal beheer voor winkel en webshop. Zet de eerste stap. Kledingwinkel en Fashion. Ons POS kassasysteem maakt retail eenvoudiger. Tilroy integreert je fysieke winkel naadloos met je webshop. Dankzij een krachtig retail kassasysteem in de cloud met slimme e-commerce software beheer je je winkels met één tool. Een kassa die je klanten herkent, begrijpt en beloont. Uitgebreide klantenfiches met volledige aankoophistoriek zorgen ervoor dat je weet wie er aan je kassa staat. Zo kan je de terugkerende klant in de watten leggen en verwennen met ons uitgebreide loyalty systeem. Geen verjaardag wordt vergeten en dankzij E-tickets heb je nooit meer frustratie van je klanten over verloren kastickets. Meer over omnichannel loyalty. Geen nee verkopen maar real-time voorraadcijfers voor jou én je klanten.
Kassasysteem retail software voor je winkel én je webshop Tilroy.
Je klanten kopen je producten waar en wanneer ze willen, in je winkel of online met hun favoriete toestel. Meer over Omnichannel. Doorgrond de huidige trends in elk van je winkels. Meer inzicht Meer omzet. Weet op elk moment welke producten het beste verkopen, welke werknemers het beste presteren en wat de trends zijn in je winkels. Rapporteer per winkel of over verschillende locaties en stuur alles rechtstreeks naar je boekhouder of koppel je Venice boekhouding account aan Tilroy. Het is ondenkbaar dat we ooit nog informatie voor een webshop, een voorraad en een kassasysteem naast elkaar zouden beheren. Jan Van Hoof MOOSE in the CITY. Benieuwd wat de uitdagingen waren? Hoe snel kan ik overstappen naar Tilroy? De opstarttermijn hangt af van de grootte van je onderneming aantal winkels en het aantal producten dat je verkoopt. In principe kun je binnen een week na bestelling aan de slag met je Tilroy kassas. De geïntegreerde webshop kun je na de opstart zelf beheren, dus je bepaalt zelf hoe snel je artikelen online verschijnen. Is Tilroy compatibel met mijn bestaande hardware? Tilroy werkt op elk toestel met een browser en een internetconnectie.
kassasysteem met scanner - hardware tilroy Elitepos en scanner.
Uitgebreide productinformatie voor je online kassa en webshop met beelden, omschrijvingen, kleuren, maten, barcodes, BTW tarieven, productcategorieën, dynamische levertijden, merken, leveranciers, SEO-zoekwoorden. Meertalig: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Importeer leverancierbarcodes of gebruik de interne barcodes van Tilroy. Maak een inventaris in een mum van tijd en optimaliseer je voorraad. Maak snel een algemene of gedeeltelijke inventaris. Toon je voorraad per winkel intern en aan je klanten op de webshop. Beheer je aankopen en stockbewegingen voor verschillende filialen. Vul je voorraad aan op basis van realtime verkoopcijfers. Voer stockcontroles en bewegingen uit met de mobiele scanner in de winkel of het magazijn. Behoud het overzicht over je winkels en je medewerkers en kies uit de uitgebreide mogelijkheden om kortingen toe te kennen. Maak per gebruiker een login en volg de transacties op van al je medewerkers. Doe dagelijks een kastelling met ingebouwde controle en financiële rapporten. Uitgebreid promotiebeheer voor solden, koppelverkoop, speciale acties, kortingsbonnen, ronde prijzen en meer.
software kassasysteem detailhandel - Kassasysteem retail software met één centraal beheer voor winkel en webshop.
Dan bekijken we hoe we Tilroy daaraan kunnen koppelen. Dit is altijd mogelijk maar vraagt vaak wat developmentwerk. We bezorgen je eerst een correcte offerte voor we verdergaan. Is het mogelijk om Tilroy in werking te zien? In ons kantoor te Aartselaar beschikken wij over een demo winkelomgeving waarin we alle verkoopsituaties alsook het online klantengedrag realistisch kunnen weergeven. Maak hier een afspraak voor een live demo of contacteer ons op het nummer: 32 0 3 820 17 56. De afspraak kan ook bij jou in de winkel doorgaan of in onze online meetingroom. Wil je Tilroy eerst uitproberen? Vraag dan nu een demo aan. Wil je Tilroy eens in actie zien? Plan mijn demo. Tilroy is specialist in online kassa E-Commerce software voor winkels en groothandels uit de non-foodsector. De omnichannel oplossingen van Tilroy bieden retailers en wholesalers de mogelijkheid om hun klanten zowel offline als online een moderne en geïntegreerde service te bieden. Onze systemen worden gebruikt door retailers met één winkel tot winkelketens, zowel nationaal als internationaal. Shoppen op afspraak? 4 Handige Tools voor jou én je klanten. Tilroy 5 Jaar! Meer online verkopen door een gebruiksvriendelijke webshop op basis van data.
Kassasysteem Het naadloze verkoopsysteem iZettle.
Geef je klanten en personeel elke dag de beste ervaring met ons eenvoudige, schaalbare kassasysteem. Met de iZettle-kassasoftware kun je eenvoudig betalingen accepteren, je verkoop bijhouden en je voorraad beheren allemaal op één plek. Je hebt hem zo opgezet en hij is snel in gebruik, dus je kunt gelijk met slimmer verkopen beginnen. Veilige checkout voor alle betaalmethoden. Directe product en verkooprapportages. Gemakkelijk in gebruik, geen training nodig. Geen vaste contracten, geen verborgen toeslagen. Bankstortingen in 1-2 werkdagen. De beste kassafuncties binnen handbereik. Gemakkelijk te begrijpen, real-time rapporten over je verkoop en personeel. Organiseer en synchroniseer je voorraad, allemaal in dezelfde kassasoftware. iZettle's' premium ervaring voor klanten en personeel. Lees meer over iZettle's' checkout. Registreer Vraag meer informatie. Beheer je winkel, track je voorraad en accepteer betalingen allemaal in één mobiele app. Snelle en eenvoudige kassa-software speciaal voor restaurants, bars en cafés. Naadloze integratie met je favoriete apps en software van e-commerce tot boekhouding. Kies je set-up. Maak een professionele checkout met onze kant-en-klare kassaset-ups. Maak je leven makkelijker. iZettle" is supereenvoudig.
tilroy.com
POS Kassasystemen.
POS Kassasystemen is leverancier van betaalbare en gebruiksvriendelijke kassasystemen. De kassasystemen zijn het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring en kenmerken zich door kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De kassasoftware wordt ontwikkeld op basis van klantwensen en behoeften. Gebruiksvriendelijke kassasoftware en geoptimaliseerd voor de horeca, winkels en sportkantines. Het kassasysteem wordt gebruiksklaar opgeleverd. Een van onze installatiemedewerkers zorgt ervoor dat alle producten erin staan, sluit het kassasysteem en de randapparatuur aan en neemt alles stap voor stap met jou door. Zo kun je direct en zorgeloos aan de slag! Ontdek alle voordelen in een vrijblijvende demo bij jou op locatie, in onze showroom of online. Nazorg vinden wij belangrijk, onze helpdesk staat ook in de avonduren en het weekend voor jou klaar. Tot 5 jaar on-site garantie inclusief voorrijkosten en arbeidsloon. De kassasoftware is voor iedereen toegankelijk en makkelijk in gebruik. De voordeligste aanbieder van Nederland met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Vooraf de kosten duidelijk en inzichtelijk. Geen onverwachte kosten achteraf. Kosten koppeling / proefperiode. 20, per maand. Hoe maak je de koppeling. Informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software lees je hier.
kassasysteem retail
Keurmerk Het Betrouwbare Afrekensysteem Keurmerk Afrekensystemen.
Waarom zou u een kassa met een Keurmerk kopen? Een kassa met een Keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit, maar ook zeker voor eerlijke concurrentie en daarmee een gelijk speelveld voor ondernemers. Een kassa met een Keurmerk biedt zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie en daarmee de netto winst van een organisatie.
tilroy.com
Kassasysteem zakelijk kopen ACES Direct.
Raadpleeg onze digitale keuzehulpen.: Garantie en support-uitbreidingen. Diensten via partners. Meer garantie service. HP Proactive Care. Nederlands favoriete zakelijke IT-partner. Point of sale. Gratis bezorging en retourneren 60 dagen bedenktermijn Minimaal 2 jaar garantie. Vergelijk" data-product6210031" data-category." Micros Base tbv Euro cash cassette, 24V, DIN-interface Artikelnr: 6210031 MPN: 16101.185-0000. Voorraad: 107 stuks 72, excl. Vergelijk" data-product12341012" data-category." Casio SE-S100 small drawer kassa 2000 PLU's' Thermische inkjet LCD Artikelnr: 12341012 MPN: SE-S100SB-BK.
Kassasysteem retail software voor je winkel én je webshop Tilroy.
Rapporteer per winkel of over verschillende locaties en stuur alles rechtstreeks naar je boekhouder of koppel je Venice boekhouding account aan Tilroy. Het is ondenkbaar dat we ooit nog informatie voor een webshop, een voorraad en een kassasysteem naast elkaar zouden beheren. Jan Van Hoof MOOSE in the CITY. Benieuwd wat de uitdagingen waren? Hoe snel kan ik overstappen naar Tilroy? De opstarttermijn hangt af van de grootte van je onderneming aantal winkels en het aantal producten dat je verkoopt. In principe kun je binnen een week na bestelling aan de slag met je Tilroy kassas. De geïntegreerde webshop kun je na de opstart zelf beheren, dus je bepaalt zelf hoe snel je artikelen online verschijnen. Is Tilroy compatibel met mijn bestaande hardware? Tilroy werkt op elk toestel met een browser en een internetconnectie. Je hoeft je favoriete merken dus niet op te geven. Heel waarschijnlijk is Tilroy ook compatibel met je bestaande ticketprinters, barcodescanners, labelprinters, We bekijken dit samen met je. Als je nog geen apparatuur hebt, kun je ook bij ons terecht. We hebben een uitgebreid gamma met alle nodige hardware om tot een compleet point of sale systeem te komen.
Kassasysteem voor sport, mode, schoen en lingeriewinkels.
Wij hebben de oplossing die u zoekt! Onze kassa software. Het WinPOS kassasysteem is een snel, gebruiksvriendelijk en een compleet kassaprogramma. Een eenvoudige kassa lay-out zorgt voor een intuïtieve gebruikerservaring. Klantenbinding staat in onze software centraal! De mogelijkheden hierin zijn onbeperkt!
Horeca Kassasysteem kopen? Dit is alles wat je moet weten in 2020 Horecatweepuntnul.
In een eerdere paragraaf heb je kunnen lezen dat een kassa een combinatie van hardware en software is. Stel dat je overweegt een mobiel kassasysteem te kopen, welke hardware krijg je dan meegeleverd? Onderstaande hardware die je meegeleverd krijgt is afhankelijk van leverancier.
POS Specialist Kassasysteem advies voor retail, horeca en detailhandel.
Want hoe vindt u een betaalsysteem dat efficiënt, makkelijk te bedienen en betrouwbaar is, maar tegelijkertijd binnen uw budget past? POS specialist is uw adviseur in kassasystemen. Afrekensystemen op maat van POS Specialist. POS Specialist levert horecabedrijven en winkels al ruim 5 jaar passende betaalsystemen.

Contacteer ons