Resultaten voor yoga

 
yoga
Tibetaanse yoga, met Lama Zeupa Kagyu Yeunten Gyamtso Ling.
Lama biedt ons een uitgelezen selectie uit het rijke aanbod van diverse mentale krijgskunsten die hij zich in de loop der jaren door intensieve training en discipline heeft eigen gemaakt. Zowel energie-oefeningen, het beheersen van de ademhaling, stretching en evenwichtsoefeningen als geleide meditaties komen aan bod. Lama put hierbij uit de rijke traditie van de Nangpee yoga, de Hatha yoga en de Qi Gong. Lees meer
https://www.zielzicht.nl/
Yoga voor beginners 10 onmisbare tips! Happy with Yoga.
Wat is Yoga precies? Veel mensen die willen beginnen met Yoga willen eerst weten wat yoga precies is. Hieronder daarom een korte uitleg van yoga voor beginners die nog niet precies weten wat yoga eigenlijk is. Het woord Yoga komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk verbinden.
zielzicht.nl
Yoga het Kleiedal.
Een grotere ruimte met meer bewegingsvrijheid, eenvoudig ingericht met de hergebruikte materialen en meubels van het oorspronkelijke kantoor, gelegen in Zwalm Nederzwalm op de grens van Zingem Kruisem en Welden Oudenaarde. Voor sessies die meer bewegingsruimte vragen of voor trajecten in een iets grotere groep tot 8 personen. Tibetaanse helende yoga Lu Jong, een heel zuivere rustige yogavorm, ook genoemd de yoga van de vijf natuurelementen.
hot
Shantosha yoga Averbode.
yoga
yoga
5.0 5 2. DOMYOS Katoenen mat voor zachte yoga 4 mm gemĂȘleerd grijs. 4.0 5 18. PIERRE SPORTS PREMIUM ECOLOGISCHE YOGAMAT UIT PORTUGESE KURK GERECYCLEERDE SCHOENRUBBER 5MM. BLACKROLL BLACKROLL YOGA SET. PIERRE SPORTS PREMIUM ECOLOGISCHE YOGAMAT UIT PORTUGESE KURK 4MM.
huishoudkoopjes.nl
Yoga 11/9-20/12/18 Praktijk Neerijse.
Yoga is een Sanskriet woord, uit de Oude Vedische taal van India. Yoga betekent letterlijk verbinden. Lichaam en geest verbinden. Yoga geeft je een sterk en soepel lichaam. Het stimuleert je levensenergie, in de hersenen en de spieren, in hart en nieren, in zenuwuiteinden en lymfevaten, tot in elke cel!
webshop.viv.nl
Yoga.
Verzet je zinnen. De combinatie van wandelen en yoga vormt een heilzame herlading van lichaam en geest. De yoga is toegankelijk voor iedereen en legt de nadruk op de juiste uitvoering en bewustwording van je lichaam. Het ritme van het wandelen gaat verder in de oefeningen en schenkt je inwendige rust.
Hatha Yoga Surya.
Onder dit prachtige gebouw schuilt een mooie yoga studio waar dagelijks lessen worden gegeven. Al 15 jaar richt Surya zich op het geven van klassieke Hatha Yoga. Naast de Hatha kan je bij ons ook terecht voor Yin Yoga, Kinderyoga, Yoga op maat, privélessen, bedrijfsyoga en meer.

Contacteer ons