Meer resultaten voor automaat

 
automaat
Automaat mannelijk of vrouwelijk?
Is automaat mannelijk of vrouwelijk? Automaat is mannelijk. de automaat of deze automaat. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag. meer informatie
Voedselautomaat geeft Leuvenaars voorproefje van Kortom Rikolto in België.
Op het Rector De Somerplein in centrum Leuven prijkt sinds kort een automaat met onder andere asperges en zuivelproducten. De automaat is een initiatief van Kort'om, het lokaal voedseldistributieplatform voor korte keten dat Rikolto opstart in samenwerking met de stad Leuven. Meer info
automaat Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Schake l d e automaat u i t en ontkoppel de watertoevoer al s d e automaat l a ng e tijd niet. the machine and unplug the water supply when the machine is not u sed for a l on ger period.
Automaat 9 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.etymologiebank.nl/trefwoord/automaat.: toestel dat iets doet dat vroeger door mensen werd gedaan vb: we hebben een automaat om koffie mee te zetten. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordautomaat.: een toestel dat, eenmaal in werking gezet, zonder verdere tussenkomst een aantal handelingen verricht.
Automatische Versnellingsbak: wat is het en hoe werkt het?
Je kunt kiezen voor automaatspoeling waardoor je deze problemen definitief oplost. Dit zijn symptomen die passen bij problemen met de automaat.: Automaatbak weigert of schakelt niet. Olielekkage automaat: lekt jouw automaat olie? Toerental automaat schommelt? Versnellingsbak automaat slipt bij het schakelen.
Synoniemen van automaat; ander woord voor automaat synoniemen.net.
maten, schijnbaar zichzelf bewegend kunstwerk; zelfwerkend toestel voor postzegelverkoop enz.; die steeds werktuiglijk handelt. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: woordverbanden van automaat grafisch weergegeven. bij andere sites.: WikiWoordenboek Memodata Interglot ONW MijnWoordenboek.
Slim naar Antwerpen.
Een auto met automaat privé leasen?
Brandstof autos met automaat en elektrische autos die standaard automaat zijn worden steeds slimmer en zuiniger. Is een automaat privé leasen goedkoop? Het privé leasen van een automaat hoeft zeker niet duurder te zijn dan het leasen van een handgeschakelde auto.

Contacteer ons